Kedves Látogató!

Dr. Kelemen Márk, polgármesterKerekegyháza Város Önkormányzata és polgárai nevében tisztelettel köszöntöm Önt városunk honlapján.

Öröm számomra, hogy Internetes kalandozása során felkeresi oldalainkat, melyek segítségével információt kaphat gazdag történelmi múltunkról és jelenünkről, kulturális életünkről, sportunkról, gazdaságunkról, szolgáltatásainkról, valamint mindazon érdekességekről, amelyek életünkkel kapcsolatosak. Bízom benne, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével sikerül olyan információkra szert tennie, amelyek felkeltik az érdeklődését városunk iránt, polgáraink pedig a honlap segítségével tájékozottabbakká válhatnak a helyi közügyekben. Ehhez természetesen számítok az Önök észrevételeire, javaslataira is.

Munkatársaimmal 2006. október 1-je óta folyamatosan azon munkálkodunk, hogy Kerekegyháza a kecskeméti kistérség egyik legélhetőbb, legotthonosabb településévé váljon. Ez motivál bennünket, így ennek érdekében igyekszünk minél inkább kihasználni adottságainkat és a pályázati lehetőségeket egyaránt.

 

Az önkormányzat törekszik a város értékeinek megőrzésére és gazdagítására. Célja, hogy Kerekegyháza nyugodt, egészséges, korszerő otthona legyen polgárainak és vonzó célpontja vendégeinek. Hiszem, hogy az út, amelyen elindultunk, a helyes út Kerekegyháza számára. 

Polgármesterként azt kívánom, mindenki érezze itt jól magát, legyen az itt élőknek igazi otthona Kerekegyháza. Ehhez az kell, hogy mindannyian tegyük a dolgunkat: az önkormányzat fejlesszen, őrizzen és teremtsen értéket, a polgárok szabadítsák fel és fordítsák a köz javára is energiáikat, mert csak így, közösen tudjuk igazán megalapozni a fejlődést, megszerezni és megtartani a befektetők bizalmát.

A minket körül ölelő gyönyörő természeti környezetre óvó tekintettel vigyázzunk, fogadjuk be és őrizzük meg Isten ajándékaként e csodát. 

Mi csak egy kicsiny pont vagyunk az óriási világban, de a technika lehetővé tette, hogy leküzdjük a távolságokat, a világ valamennyi szegletébe eljuthassunk, kapcsolatokat teremthessünk. Reméljük, hogy ezek a kapcsolatok, és a városunkról alkotott virtuális kép arra fogja ösztönözni Önt, hogy személyesen is ellátogasson majd hozzánk, és mi barátunkként fogjuk köszönteni Önt.

Látogasson el Kerekegyházára, legyen a vendégünk, hogy a valóságban is megtapasztalhassa Bács-Kiskun megye egyik hangulatos, napfényes kis városának életét és lakóinak kifogyhatatlan vendégszeretetét. 

 

A mielőbbi találkozás reményében barátsággal:

                                                                                                               

Dr. Kelemen Márk
polgármester

Pályázatok

Kapcsolat

Központi elérhetőség:

Telefon:  +36 76 / 546 - 040

Cím: 6041 Kerekegyháza Fő út 47/a.,

 

E-mail: kerpolhi@kerekegyhaza.hu

Kerekegyházi értékeink

khazi ertekeink borito

Köszöntő

Kerekegyháza Város Polgármestere

Polgármesteri köszöntő

Kerekegyháza Város Önkormányzata és polgárai nevében tisztelettel köszöntöm Önt városunk honlapján.

Dr. Kelemen Márk
polgármester

Kalendárium

 

 
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés

Megújitott tartalmak