leader logo kerekegyhazaSzakmai beszámoló Kerekegyháza Város Önkormányzata VP6-19.2.1-44-10-21 LEADER Helyi fejlesztések támogatása – Önjáró fűnyíró beszerzése Kerekegyházán
 
A Vidékfejlesztési Program keretén belül, a Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület-Helyi fejlesztések támogatása projekt keretében Kerekegyháza Város Önkormányzata 4 900 019 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Kerekegyháza Város Önkormányzatának az önkormányzati törvény rendelkezései alapján kötelező feladata a településüzemeltetés, ezen belül a közparkok és egyéb közterületek kialakítása és fenntartása. A közterületek biztosítják a településen belül a közlekedési felületeket, az intézmények, magánházak akadálytalan elérését. Ezen településüzemeltetési feladatok keretében gondoskodni kell a közterületek karbantartásáról, tisztántartásáról, a tavaszi-nyári-őszi-téli időszakban ennek egyik legmeghatározóbb feladata a zöldfelületeken folyamatosan növő fű levágása, összegyűjtése és elszállítása. Ezen feladatok ellátása nagyszámú humánerőforrást igényel, ha kézierővel végzik el a feladatot.

A pályázat keretében beszerzett - négykerék meghajtásos, 656 cm3 lökettérfogatú, 2 hengeres, 12,6 kW teljesítményű 300 literes fűgyűjtő kosárral, kavicsboronával, hótolólapáttal és egyéb kiegészítőkkel ellátott - fűnyíró berendezés a gépesített feladatellátás következtében lényegesen csökken az emberi munkaerőráfordítás, emberi erőforrásigény és sokkal hatékonyabb munkavégzést biztosít.
Kerekegyháza Város Önkormányzata 765 921 Ft összegben vállalta a beszerzéshez szükséges önerőt saját költségvetése terhére.
A fejlesztés szerződésszerűen teljesült, a Támogatói Okiratban vállaltak alapján.

A tájékoztatás és nyilvánosság tevékenység is megvalósításra került a szakmai beszámoló Kerekegyháza Város Önkormányzatának hivatalos honlapján történő közzétételével, illetve a támogatói tábla, önkormányzat épületére történő kihelyezésével.
 
Kerekegyháza, 2024.01.23.

                                                                                               Dr. Kelemen Márk
                                                                                                    polgármester
 

további pályázatok

Pályázatok

Kapcsolat

Központi elérhetőség:

Telefon:  +36 76 / 546 - 040

Cím: 6041 Kerekegyháza Fő út 47/a.,

 

E-mail: kerpolhi@kerekegyhaza.hu

Kerekegyházi értékeink

khazi ertekeink borito

Köszöntő

Kerekegyháza Város Polgármestere

Polgármesteri köszöntő

Kerekegyháza Város Önkormányzata és polgárai nevében tisztelettel köszöntöm Önt városunk honlapján.

Dr. Kelemen Márk
polgármester

Közelegő események

No event to display

Kalendárium

 

 
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Keresés

Megújitott tartalmak