leader logoSzakmai beszámoló -- Kerekegyházi Sportegyesület -- VP6-19.2.1-44-9-21

LEADER Helyi fejlesztések támogatása – Sportegyesület eszközbeszerzése

A Vidékfejlesztési Program keretén belül, a Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület-Helyi fejlesztések támogatása projekt keretében a Kerekegyházi Sportegyesület 2 802 449 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült,melyhez Kerekegyháza Város Önkormányzata 147 498 Ft összegben vállalta a beszerzéshez szükséges önerőt saját költségvetése terhére.

 

A Kerekegyházi Sportegyesület legfőbb célja tagjai részére a rendszeres testedzés és sportolás lehetőségének biztosítása, társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása, a Sportegyesülettel kapcsolatban levő oktatási, sportolási, testedzési lehetőségek megteremtése, a lakosság szabadidős sportjának segítése. A Borbás Gáspár Sporttelepen, a Sportegyesület keretében működő labdarúgó szakosztály mindennapi tevékenységének megkönnyítésére a pályázat keretében egy új fűnyírókistraktor vásárlását valósította meg. A kistraktor segítségével a futballpálya zöldfelülete sportolásra alkalmassá tétele valósult meg, az előírásoknak megfelelő magasságú, minőségű fűfelület biztosítás, továbbá a pályáról történő zöld hulladék elszállítása valósult meg. Valamint a sporttelepen a további zöldfelületek gondozását, a gépesített munkavégzés megkönnyítését szolgálja.

A traktor műszaki adatai:

A Husqvarna TC242TX beépített fűgyűjtővel ellátott, kiváló felszereltségű gép, amely egész évben használható. Igényes gyepápoláshoz, gyakori használatra. Az erőteljes, kéthengeres Kawasaki motor, a pedállal működő hidrosztatikus váltó, a professzionális abroncsok és a nagyméretű üzemanyagtartály erőt, szabadságot és nagy teljesítményt biztosít. A kiváló minőségű acél hátlappal és retesszel felszerelt robusztus fűgyűjtő rendszer és a nagy, megerősített vágóasztal még a legnagyobb gyepterületekkel is megbirkózik. Az elektromos késkapcsoló, az állítható, magas háttámlájú ülés, valamint az ülésből állítható BioClip@ mulcsozási funkcióval ez a traktor különösen kényelmesen működtethető. A motor gyártója: Kawasaki, teljesítmény: 14.1 kW, vágási szélesség: 107 cm, súly: 250 kg, fűgyűjtő: 320 liter.

A fűnyírótraktoron kívül a 4 db egységmezcsomag is beszerzésre került. Egy mezcsomagban 17 db mez és nadrág, 17 db sportszár és 1 db kapusmez található, amely a legkisebb korosztályok U 7, U9, UI 1, és U 13 korcsoportú gyermekek sportolását szolgálja.

A fejlesztés szerződésszerűen teljesült, a Támogatói Okiratban vállaltak alapján.

A tájékoztatás és nyilvánosság tevékenység is megvalósításra került a szakmai beszámoló Kerekegyháza Város Önkormányzatának hivatalos honlapján történő közzétételével, illetve a támogatói tábla, Borbás Gáspár Sporttelep épületére történő kihelyezésével.

Kerekegyháza, 2024.04.17.

                                                                                              Dr. Kelemen Márk, elnök

                                                                                   

Pályázatok

Kapcsolat

Központi elérhetőség:

Telefon:  +36 76 / 546 - 040

Cím: 6041 Kerekegyháza Fő út 47/a.,

 

E-mail: kerpolhi@kerekegyhaza.hu

Kerekegyházi értékeink

khazi ertekeink borito

Köszöntő

Kerekegyháza Város Polgármestere

Polgármesteri köszöntő

Kerekegyháza Város Önkormányzata és polgárai nevében tisztelettel köszöntöm Önt városunk honlapján.

Dr. Kelemen Márk
polgármester

Közelegő események

No event to display

Kalendárium

 

 
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés

Megújitott tartalmak